Archive | oktober, 2015

Duurzaamheidsprijs 2015 gaat naar Dommelbimd

16 okt

8 oktober , werd in het Gemeentehuis de Duurzaamheidsprijs uitgereikt aan Stichting Dommelbimd.  Dommelbimd werd gekozen uit een record aantal van 12 inzendingen en voordrachten. De organisatie was dit jaar in handen van Lokale Agenda 21. De cheque van 1000 euro en bijbehorende oorkonde werden aan het slot van een drukbezochte duurzaamheidsavond overhandigd door wethouder Peter van de Wiel.

 

8 oktober Duurzaamheidsprijs 2015

5 okt

Uitnodiging voor de  bijeenkomst over duurzame ontwikkeling 

op donderdag 8 oktober 2015.   

Boxtel, 29 september 2015.

Geachte heer, mevrouw,

Op donderdag 8 oktober organiseert de plaatselijke Werkgroep Lokale Agenda 21 een avond met activiteiten in de duurzame sfeer.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Verschillende Boxtelse groepen die actief op het gebied van duurzaamheid kunt u hier ontmoeten. Wij stellen uw aanwezigheid op prijs.

Agenda:

De bijeenkomst start om 17.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis, ingang aan Dr Van Helvoortstraat met een informeel samenzijn tijdens een eenvoudige maaltijd.

18.00 uur opening door voorzitter Lokale Agenda 21 Betsie van der Sloot

18.05 uur welkomstwoord door wethouder Peter van der Wiel
18.15 uur de diverse groepen die actief zijn op het gebied van duurzaamheid krijgen de gelegenheid om in het kort te vertellen wat ze zoal doen

19.00 uur: gastspreker J. Frencken van duurzaam Best over duurzaam bouwen

19.20 uur: discussie in groepen naar aanleiding van een thema

20.00 uur Gastspreker Joost Barendrecht Projectleider Provinciaal Programma Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid over zijn  kijk op de duurzaamheid

20.30 uur  uitreiking van de Boxtelse duurzaamheidsprijs 2015 door de jury voorzitter. Deze prijs is in het verleden al vijf keer eerder uitgereikt. De prijs is een geldbedrag dat de winnaar zal besteden in de duurzame sfeer.

Om 21.00 uur afsluiting van deze bijeenkomst met aansluitend  een gezellig samenzijn

 

Wilt u deelnemen aan de maaltijd of  een korte presentatie houden graag even doorgeven aan secretaris Johan van den Biggelaar jbi@Boxtel.nl

Met vriendelijke groeten,

Betsie van der Sloot – van der Heijden, voorzitter Lokale Agenda 21 Boxtel