Warme truiendag 12 februari 2011

2 jan

SONY DSCOp de warme truiendag wordt de aandacht erop gevestigd dat de verwarming een graadje lager kan indien men zich warmer kleedt. Een graad lager betekent 7% minder energieverbruik en dus 7%minder CO2-uitstoot. Het is goed om op deze eenvoudige manier ook een steentje bij te dragen.

De gemeente Boxtel probeert om op zoveel mogelijk manieren mee te werken aan duurzaamheid       waarbij het klimaat op dit moment erg actueel is. Nederland heeft internationale afspraken gemaakt om hier samen werk van te maken. Het is goed als scholen ook een steentje bij te dragen.

SONY DSCMeer informatie is via Internet te lezen op de site  www. warmetruiendag.nl

Mocht jullie school deelnemen dan zouden wij het graag horen zodat we de pers kunnen benaderen om verslag te doen van de activiteiten op de school.

Voor meer informatie kunt u terecht bij

werkgroep Lokale Agenda 21,

Betsie van der Sloot,

e-mail betsie@vandersloot.demon.nl

Comments are closed.