Week van de Vooruitgang op 12 t/m 19 september 2010

2 jan

De Week van de Vooruitgang is de Nederlandse versie van de European Mobility Week, die een initiatief is van de Europese Commissie. De activiteiten worden ondersteund door allerlei instanties waaronder ministeries. De coördinatie van de week is in handen van Milieudefensie.

Lees meer op www.weekvandevooruitgang.nl

In Boxtel is in dit kader op 11 september op de parkeerplaats Oosterhof een actie gehouden waarbij de automobilisten hun bandenspanning konden laten testen. Daarbij zijn 56 auto’s gecontroleerd. 60% bleek onderspanning te hebben. indien alle banden op de juiste spanning worden gebracht, zou dit per jaar 403 kg CO2 en 539 Euro uitsparen. Lees het volledig overzicht hier.

Op 18 september 2010 is er een uitprobeerdag met elektrische voertuigen gehouden op de markt in Boxtel. Lees hier meer over dit interessant initaitief.

 

 

Comments are closed.