Het wereldkoor gaat weer van start.

2 jan

wereldkoor1a-1

 

Na het goed ontvangen optreden tijdens de internationale vrouwendag op 8 maart in het Ursulagebouw, bleek er onder de deelnemende vrouwen veel belangstelling te zijn om door te gaan met het koor. Woensdag 23 juni hebben we daarom al een nieuwe bijeenkomst gehad.

Het koor bestaat uit ongeveer 20 vrouwen die uit bijna evenzoveel landen afkomstig zijn.Wij zingen liedjes uit al die landen: Nederlands, Engels, Spaans, Turks, enz…enz.. Het is uiteraard even oefenen op de uitspraak maar het is resultaat is geweldig. Bovendien heerst er een gezellige sfeer onderling waardoor het samen oefenen erg leuk is.

Wie je meedoen? Wil je misschien een keertje komen kijken? je bent van harte welkom! ) Naschrift: helaas, vanwege het overweldigend succes is het vanaf  februari 2013, niet mogelijk om nieuwe leden aan te nemen.

In september beginnen de repetities weer. Locatie Reginaplein 1 Boxtel.

Klik hier voor de teksten van de liederen die we momenteel repeteren.

 

Comments are closed.