Doe mee met LA21

13 jul

****

LA21 zoekt mensen!

Heeft u uw duurzame hart op de goede plaats, en wilt u samen met een club enthousiaste vrijwilligers zo nu en dan interessante projecten uit voeren? Doe mee als vrijwilliger met LA21 !                                        Iedereen kan bijdragen aan een duurzame samenleving, maar velen gebruiken die mogelijkheid nog nauwelijks.

Binnen de gemeente Boxtel is de Lokale Agenda 21 een actieve club van vrijwilligers die ernaar streeft duurzaamheid in de breedste zin van het woord op de agenda te houden. Samen werken met de burgers van Boxtel is hierin het sleutelwoord om projecten gerealiseerd te krijgen. Verschillende projecten hebben regionale en zelfs landelijke aandacht gekregen. Hier mogen we dus best trots op zijn.  We noemen projecten als het compostbakkenproject, de Smaak van Boxtel, het Wereldkoor……en ga zo maar door. De ideeën voor nieuwe projecten zijn nog steeds niet opgedroogd. LA21 stuit echter steeds meer op het probleem van gebrek aan menskracht.

LA21 is op zoek naar mensen die ideeën hebben voor projecten, die een project willen trekken of in een project willen deelnemen met het verrichten van hand- en spandiensten. Of gewoon iemand die lid wil worden van de werkgroep. Voor iedereen is er dus wel iets te vinden dat bij hem of haar past.

Heeft u belangstelling om actief te worden binnen LA21 en/of lid te worden van de werkgroep?                                Neem dan contact op met Johan van den Biggelaar (secretaris), jbi@boxtel.nl tel.nr. 0411-655294 of Betsie van der Sloot (voorzitter), tel.nr. 0411-631503

Comments are closed.